Steenweg op Mol 36.1, 2360 Oud-turnhout - jan.hermans@shelterkempen.be

Lies Lenaerts

Orthopedagoog (i.o.)
Systeemcounselor

Doelgroep

Kinderen tot 12 jaar en gezinnen

Focus

Opvoedingsondersteuning en ontwikkelingsvragen, infant mental health, spanning en stress in het gezin of bij het kind, ondersteuning rond ASS, ADHD, ODD, verstandelijke beperking, regulatiestoornis, hechtingsprobleem of- stoornis

Bio

Peuters, kleuters, lagere schoolkinderen:
Ook al tijdens het jonge leven bereikt een kind heel wat mijlpalen. Deze kunnen gepaard gaan met onzekerheid, angst, boosheid, verdriet,… Vaak zijn deze van voorbijgaande aard, maar soms rijst bij ouders de vraag of er toch niet meer aan de hand zou kunnen zijn.
Graag ga ik met jullie en jullie kind op zoek naar een gepast antwoord. Hierbij verkies ik een creatieve of spelgerichte insteek in zowel individuele als gezinsgerichte sessies.

Opvoedingsvragen en -problemen:
Een gezin starten, uitbreiden of samen er voor kiezen er een nieuw te vormen zijn belangrijke mijlpalen die ook heel wat vragen en onzekerheden met zich mee kunnen brengen. Vertrekkende vanuit jullie krachten als ouder en gezin zoek ik samen met jullie naar een antwoord op jullie vragen. Ik geloof in het belang van vroeginterventie en krachtgericht bouwen naar een situatie waarin zowel ouder als kind zich terug goed kunnen voelen. Dit met respect voor de eigenheid van ieder lid in het gezin.