Steenweg op Mol 36.1, 2360 Oud-turnhout - jan.hermans@shelterkempen.be

Tarieven

Shelter is een privé-praktijk, al onze hulpverleners werken op zelfstandige basis.Onderstaande tarieven zijn geldig voor alle hulpverleners, behalve onze kinderpsychiater Dr. Hendrickx. Hij werkt als geconventioneerd en geaccrediteerd arts met bijhorende geldende tarieven bepaald door het RIZIV. Hij werkt steeds op doorverwijzing van een andere arts. Een doorverwijsbrief van een arts is dus nodig. Betaling loopt idealiter via mobiel betalen (of payconiq). Overschrijving of contant zijn eveneens mogelijk. Indien mogelijk wordt gewerkt via het systeem van derde betaler.

Terugbetaling via het ziekenfonds

Afhankelijk van de hulpverlener, kan u genieten van een gedeeltelijke terugbetaling via het ziekenfonds. De terugbetalingsmodaliteiten willen variëren afhankelijk van het ziekenfonds waar u bent aangesloten. U neemt best contact op met uw mutualiteit voor meer informatie. Via onderstaande link kan u een overzicht vinden van de terugbetalingsmodaliteiten per ziekenfonds en kan u het bijhorende terugbetalingsformulier afdrukken: https://www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html

Annulatiebeleid

Aangezien onze hulpverleners bij een gemaakte afspraak hiervoor ruimte vrij maken in hun agenda, hanteren wij volgend annulatiebeleid. Afspraken voor een sessie kunnen tot 48 uur kosteloos worden geannuleerd.Bij annulering binnen de 48 uur tot 24 uur voor een sessie, ben je 50% van het voor de sessie geldende tarief verschuldigd.Bij het annuleren binnen de 24 uur voor een geplande sessie of het niet verschijnen op een afspraak, ben je 75% van het voor de geplande sessie geldende tarief verschuldigd.

Tarieven

Standaard tarieven

Intakegesprek€85
Behandeling€70/sessie
Verslaggeving€75/uur
Klasobservatie/extern overleg€75/uur / verplaatsingskost
Dossierkost*€45


*éénmalige dossierkost wanneer na intakegesprek besloten wordt een traject op te starten

Tarieven Diagnostiek

TotaalprijsConsultatieVerslaggeving diagnostiekDiagnostisch materiaal
Intelligentie (IQ)
€295
€170
€85
€40
ADOS: onderzoek naar sociaal communicatief functioneren
€300
€85
€85
€130
Testing executieve functies
€240
€85
€85
€70
Testing aandacht
€265€130€65€70