Steenweg op Mol 36.1, 2360 Oud-turnhout - jan.hermans@shelterkempen.be

Kato Thomas

Klinisch psycholoog

Doelgroep

Kinderen en jongeren

Focus

Jullie kunnen bij mij terecht voor begeleiding en ondersteuning van gedragsmatige en socio-emotionele problemen zoals motivatieproblemen, emoties, angsten, zelfbeeld, sociale vaardigheden, faalangst, aandachtproblemen, etc. Daarnaast kunnen jullie bij mij terecht voor zowel psychodiagnostiek van ontwikkelingsstoornissen, alsook intelligentietesten. Ook na een diagnose kan er verdere opvolging verzekerd worden.

Bio

Als klinisch psycholoog ben ik zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van de mens. Kinderen en jongeren zijn vaak een kwetsbare leeftijdsgroep die ik graag mee ondersteun zodat ze zich optimaal kunnen ontplooien. Samen met het kind of de jongere zal ik op zoek gaan naar wat ze nodig hebben. Hierbij is het creëren van een veilige omgeving zeer belangrijk. Ik zal ze elk in hun eigen manier ondersteunen en samen zullen we proberen om de obstakels te overwinnen. Daarbij zullen we handvaten creëren voor de toekomst.

De omgeving/context waarin iemand zich bevindt, zal eveneens niet ongehoord blijven. Ik geloof sterk in het feit dat een kind nooit alleen staat en het samenwerken met de verschillende partijen kan zeer helpend zijn in de verdere ontwikkeling van het kind of de jongere.

Ik beschik over een master in de klinische psychologie en ben aangesloten bij de psychologencommissie Compsy.

Aanwezig op

Maandag en woensdagnamiddag

 

Wens je een afspraak te maken met deze zorgverlener?

Gelieve het aanmeldformulier in te vullen. Wij verwerken uw aanmelding en nemen contact op.