Steenweg op Mol 36.1, 2360 Oud-turnhout - jan.hermans@shelterkempen.be

Jill Van Dyck

Psychologisch consulent, integratief psychotherapeut i.o.

Doelgroep

Adolescenten en volwassenen

Focus

Individuele therapie bij angst- en stemmingsproblemen, stress, depressie, burn-out, innerlijke conflicten, levensvragen, relatieproblematieken, traumaverwerking

Bio

Psychische moeilijkheden kunnen heel uiteenlopend zijn en de stap zetten naar psychologische ondersteuning is vaak niet eenvoudig. Klachten staan steeds in verbinding met de persoonlijkheid en de omstandigheden waarin iemand zich bevindt. Samen met jou bekijk ik jouw huidige situatie en jouw verwachtingen voor de toekomst zonder het verleden te negeren. Waarom doen mensen wat ze doen? In therapie leer je jouw denkpatronen en gevoelens te (h)erkennen. We focussen op het eigen maken van gewenst en doelgericht handelen waardoor je je gedrag beter kan sturen. In dialoog bepalen we samen haalbare doelen die voor jou van betekenis zijn.

Als therapeut ben ik steeds spontaan, voorzichtig als het moet en to the point als het nodig is. Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC) en de Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP). Ik heb een diploma professionele bachelor in de toegepaste klinische psychologie. Momenteel bekwaam ik me verder in de psychotherapie met een vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeut waarvan het einde is voorzien in juni 2024.

Contact
jill.van.dyck@shelterkempen.be
0471 62 81 12

Wens je een afspraak te maken met deze zorgverlener?

Gelieve het aanmeldformulier in te vullen. Wij verwerken uw aanmelding en nemen contact op.