Steenweg op Mol 36.1, 2360 Oud-turnhout - jan.hermans@shelterkempen.be

Hans Wicke

Pedagoog/Klinisch psycholoog (i.o.)

Doelgroep

Kinderen en jongeren

Focus

Individuele begeleiding bij omgaan met emoties, aandachtsproblemen, overprikkeling, verlies en rouw, levensstructuur, sociale vaardigheden, suïcidepreventie, hoogsensitiviteit en (negatief) zelfbeeld. Studie en huiswerkbegeleiding.

Bio

Kinderen en jongeren gaan op een snel tempo door een resem aan ontwikkelingsuitdagingen. De invloed van thuis, school, hobby’s en leeftijdsgenoten kan een beschermende factor zijn om met deze uitdagingen om te gaan. Deze invloed kan daarentegen ook net voor extra druk zorgen.

Als pedagoog geloof ik sterk in een preventieve aanpak door aan de slag te gaan met verschillende beschermende factoren en door vaardigheden te versterken die kinderen en jongeren (en hun context) kunnen helpen om te gaan met de uitdagingen waar ze voor komen te staan. Daarom zet ik voornamelijk in op de procesbegeleiding van kinderen en jongeren, los van specifieke diagnoses, klachten en problemen. Als klinisch psycholoog (i.o.) heb ik de laatste jaren de nodige kennis en vaardigheden opgedaan om ook vanuit die specifieke diagnoses, klachten en problemen aan de slag te gaan en dat steeds op maat.

Aanwezig op

Maandag- en woensdagavond

Op vraag

Wens je een afspraak te maken met deze zorgverlener?

Gelieve het aanmeldformulier in te vullen. Wij verwerken uw aanmelding en nemen contact op.